BEAUTY

Glattebørsten alle snakker om

12188895_1671974923074094_4348657914265327428_n

I har helt sikkert høre eller læst 0m den, super smarte Glatte Børsten måske har i den enda selv. Den er i hvert fald blevet hurtig populær, og det kan man vel egentlig godt forstå. Jeg har selv lige bestilt, den hos Ivory for kun 449,- Jeg har aldrig rigtig brugt mit glattejern, da jeg sjældent har tid om morgen fordi jeg skal nå tusind ting ,så det har altid bare ligge der og jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg købte et glattejern. For ja jeg har aldrig brugt det, så jeg super glad for at den her Glatte Børste er komme. For ved med sikkerhed at jeg kommer til at bruge min glatte børste også er den jo også bare et must for alle piger. Ikke nok med at den er smart, så er den heller ikke så dyr og i kan købe den lige HER og tror mig i vil ikke fortryde det.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Josefine Møller 26. januar 2016 at 23:48

    Hej Rikke.
    Jeg har prøvet at købe produktet på den side du linker til, men linket virker ikke mere og jeg kan ikke finde produktet på hjemmesiden. Jeg har ssøgt lidt på google og fundet denne: https://perfect-body.dk/glatteboerste-straightener-comb
    Ved du om den er den samme, den ligner meget godt, men den er lidt billigere 🙂

  • Skriv en kommentar