PERSONAL

MUSIC; MY SPOTIFY ” ON MY WAY TO WORK PLAYLIST “

Jeg høre stor set altid musik på vej til arbejde og derfor har jeg også lavet en playliste der hedder ” On My Way To Work ” måske  lidt underligt at kalde en playliste I know! men hvad skulle den ellers hedde? Jeg er en meget flittigt bruger af Spotify og kan slet ikke undvære den APP – Alle burde bruge Spotify hvis i ikke allerede gør det så se at få gjordt det for det er bare så meget nemmer at have med på farten og især hvis i cykler eller er med tog el. bus (:

Hent Spotify her

 

1) Tungevaag & Raaban – Parade

2) Otto Knows – Next To You

3) ToManyLeftHands – Too Young To Die

4) Pia Mia – Do It Again

5) Lost Frequencies – Are You With Me

6) Madcon – Don’t Worry

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Angie Davidsen 28. juli 2015 at 16:05

    Heey!
    Sikke en dejlig playliste 🙂 Er selv vild med at bruge spotyfi, når jeg er der hjemme og skal høre musik, dog bruger jeg den kun på computeren, da jeg har TDC play 🙂

    Knus og kram
    Angie <3

  • Skriv en kommentar