Ikke kategoriseret

Goodbye Bruce Jenner – Hello Caitlyn Jenner

150601132255-vanity-fair-caitlyn-jenner-780x439


www.vanityfair.com


Overskriften siger vel egentlig sig selv, for det er jo et farvel til Bruce og hej til Caitlyn.
Som i Mandags tog verden med storm, da hun stod frem og viste sit nye “JEG” på forsiden af Vanity Fair.. Jeg kan ligeså godt sige det som det er, jeg kunne ikke kende hende selvom jeg synes at hun mindede mig om en jeg havde set før, men hvem ja det kunne jeg altså så ikke lige finde ud af. Før jeg gik på Instagram og så at Kylie Jenner, havde poste det samme billede som var på Facebook og først der gik det ligesom op for mig at det var Bruce som var blevet til Caitlyn..

Jeg er pæn overrasket over hvordan hun er kommet til at se ud, og ikke fordi at hun er grim for det er hun tværtimod ikke. Jeg synes faktisk at hun er ret pæn, og hun gør det så godt på forsiden af Vanity Fair. Når det så er sagt så synes jeg at det er så flot, modigt og stærkt at stå frem over for hele verden.  – Jeg er dybt imponeret!

Udover at stå frem for hele verden, så har hun også præmiere på sin nye dokumentarserie I AM CAIT den 26 Juli på E! Jeg skal helt klart se det, og glæder mig så meget. Synes at det er så spænede, og så fedt at hun er gået med til at lave en dokumentarserie om sit nye “liv”

– Hvis i ikke har set trailer til ” I Am Cait” så kan i se den her på bloggen 😀

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Malene Riis Sørensen 7. juni 2015 at 9:42

  Hej Rikke
  Sikke et spændende indlæg! Tak for det!
  Fin blog du har dig!
  Du er meget velkommen til at kigge forbi min blog også. Vi kunne evt. følge hinandens blog på facebook?
  Jeg klikkede på din facebookknap, men den virker vidst ikke?
  Du kan lægge en kommentar på min blog med et link til din facebook. 🙂
  Knus Malene

  • Rikke Kempf
   Svar Rikke Kempf 7. juni 2015 at 17:24

   Hej Malene.
   Tusinde tak for de fine ord, dem er jeg rigtig glad for og sætter virkelig pris på dem.
   Jo det kan vi da godt smutter lige forbi din blog (:

  Skriv en kommentar