DECOR

My Room Needs Change


www.royaldesign.dkwww.ziito.dk www.ikea.dk


Vi kender det nok alle sammen, nok mest os piger. Vi kan godt lide at vores værelse eller for den sags skyld at vores hjem ser pænt og ordenligt ud og nogle gange trænger nogle ting bare til at blive skiftet ud.. Sådan har jeg det lige fortiden jeg vil gerne skifte de fleste af mine ting ud på mit værelse med nogle nye ting.. Jeg vil gerne have en ny seng, et tøjstativer, nyt bord osv.. Jeg var derfor inde på Ikea for at se efter en ny seng og fandt også en, så var jeg inde på Ziito for at finde et tøjstativ og fandt også et der de har de fedest tøjstativer elsker dem.. Også sidst men ikke mindst så var jeg inde på Royal Design for at finde lidt nips og lys osv og fandt da også en hel passe jeg har derfor lavet en lille collages til jer med de ting jeg fandt.

Translate: We probably know it all , probably most of us girls . We like that our room or for that matter that our home looks nice and gracefully out, and sometimes need some thing just to come out .. That’s how I have it right now, I want to switch most of my stuff out of my room with some new things .. I want a new bed, clothes racks, new table ect. I was therefore on Ikea  homepages to look for a new bed and I found one, so was I on Ziito to find a clothing rack and I also found one there, they have the coolest clothes racks love them.. then last but not least was I on Royal Design to find little trinkets and lights etc. And to be honest I found a lot of things there, therefore have a made a little collages to you guys with those thing I want. 


room1 Here // 2 Here  // 3 Here // 4 Here // 5 Here // 6 Here // 7 Here

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar malou 17. april 2015 at 19:23

    Hej pæn blog du har
    Jeg har skrevet et personligt indlæg. Du må gerne tjekke det ud
    og skrive en kommentar til det
    http://malouchristensen.bloggerspoint.dk/2015/04/03/taler-ud-om-min-angst/

  • Skriv en kommentar