FASHION

Justin Bieber, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Ansel Elgort for VOGUE

vogue-logo-wallpaper


www.vogue.com


Justin Bieber, Kendall Jenner, Gigi Hadid og Ansel Elgort kan du finde i April måneds udgave af VOGUE. Billederne er taget af fotografen Mario Testino og han kan være godt tilfreds med hans arbejde jeg elsker billederne og det er heller ikke nogen hemmelighed at jeg godt kunne se Kendall og Justin sammen i endu et photoshoot – Det kunne da været meget nice hvis de to lige kom på forsiden af Vogue eller et andet bland sammen det ville ikke gør mig noget da de er så gode sammen, I just love them. Mit yndlings billende er det sidste billede af Kendall og Justin der er bare et eller andet over det billede som jeg elsker.
– Hvilke billede kan i best lide?

Translate: Justin Bieber, Kendall Jenner , Gigi Hadid and Ansel Elgort can you find in April month’s issue of VOGUE. The pictures are taken by the photographer Mario Testino and he can be well pleased with his work , I love the pictures and it’s no secret that I could see Kendall and Justin together in another photoshoot – It could been very nice if they two came on a cover of Vogue or a another magazine it would not do me anything because they are so good together, and I just love them .. My favorite picture is the last picture of Kendall and Justin there is just something over the picture which I love.
– Which picture do you like best?

kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-01 kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-03 kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-05 kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-06 kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-08 kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-09 kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-10

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar