FASHION

BIANCO BY CHRISTIANE

capture-20150319-230912


www.bianco.dk


Christiane Schaumburg-Müller har i samarbejde med Bianco  lavet sin hel egen sko kollektion.
Det er virkelig noget jeg har vendte spændt på, for jeg elsker Christiane’s stil så var ret spændt på at se hvad hun kom ud med.. Og nej jeg er ikke overraske for hun ved jo hvad hun laver og det hun har lavet er bare så fedt at jeg bare må eje alle de 5 par sko hun har lavet fuck de fede I LOOOOVE IT!

Translate: Christiane Schaumburg-Müller, has collaboration with Bianco made her whole own shoe collection. It’s really something I’ve returned excited because I love Christiane’s style so was quite excited to see what she came out with .. And no I’m not surprised because she knows what she’s doing and what she has done is just so amazing that I just have to own all the 5 pairs of shoes she has made fuck they are nice I LOOOOVE IT! ( Christiane’s shoes are not available in US )1

  “Storbyferier eller sommerdage på kontoret. Uanset hvad, skal man have en sandal, man går godt i. En sandal man ikke får ondt i foden af at gå langt i. Denne sandal er nok den, hvor resultatet fra tegning til reel sko overraskede mig mest. Jeg havde en vision for den, men jeg endte med at få mere igen end jeg havde regnet med. Den er simplethen SÅ flot. Da jeg stod med den første demoprøve i hånden, var den ikke helt okay. Jeg lavede derfor nogle ændringer i designet, og vi fik sålen tilpasset så den blev blødere og mere ergonomisk. Og hold nu op! Da anden demo så kom hjem….det lykkedes!!!! Den er blevet så flot. ” Køb dem HER 

2
“Høje hæle har en evne til at forstærke det feminine hos en kvinde. Jeg elsker høje hæle, og jeg ville gå i dem hver dag, hvis mine fødder kunne holde til det. Det kan de ikke. Desværre. Jeg ville endda sove i høje hæle, hvis det var behageligt. Det tror jeg, desværre, ikke, det er. Jeg ville gå til fest i dem hver weekend. Det kan jeg godt – heldigvis.  De sorte stilletter jeg har designet, er høje, feminine og rå, og så sidder de godt på foden. Jeg har gjort enormt meget ud af netop pasformen, så det er muligt at danse hele natten lang. ” Køb dem HER

3
“Jeg elsker, elsker, elsker espadrilles. Når jeg rejser sydpå, er det oftest med tre par sko: Kondisko, komfortable vadesandaler og et par espadrilles. De er perfekte til et strandoutfit men også til et sommeraftensoutfit. De kan være feminine, og de kan være boheme. De er et must i en sommergarderobe.” Køb dem HER

4

“Folk der kender mig, vil nok mene, at dette er den sko, jeg har lavet, der er mest mig. Selvfølgelig er alle skoene, jeg har lavet, mig, og viser forskellige sider af mig. Men det er rigtigt, at jeg er en støvlepige. Min arbejdstitel for denne sko var ’festivalstøvlen’. Den er perfekt til hverdag, kolde dage, lange bukser eller bare ben. Denne støvle har fået rigtig meget kærlighed – en kærlighed man mærker, når man træder i den. Den er blød at komme i og kvaliteten er fantastisk. Det er en sko, man kan have på en hel dag. En hel uge. En måned. Et år. Og næste år. Og året efter…” Køb dem HER

5

“Ingen snørebånd, bare wupti; ned i skoen og ud ad døren. Jeg lavede denne model, fordi jeg elsker, at praktiske sko også kan være fashion. Det er skoen, man kan vade rundt i, og samtidig er det skoen, der pifter dit outfit op. Jeg ønskede at lave en sko, der var praktisk men super street. Gulddetaljerne på skindet bandt det hele sammen. Er det street? Det synes jeg!” Køb dem HER

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar