FASHION

BAGS FROM ASOS.COM

asos-logo


www.asos.com


Jeg er lidt af en taske lover, det har i helt sikkert fundet ud af, men jeg kan simpelthen bare ikke få nok af dem. Når det så er sagt så går jeg heller ikke “bare” ud og køber en heller tilfældig taske, fordi nu har jeg bare brug for en ny, nej sådan er det slet ikke.. Jeg kan godt lide at min taske er i en god kvalitet og et flot designe så jeg køber kun tasker som er fra f.eks Kardashian Kollection Ted Baker eller Aldo osv jeg køber kun mærke vare tasker da jeg syntes at jeg får en taske med et flot designe og en super god kvalitet, så er tasken jo lidt dyre men for mig gør det ikke noget jeg har det sådan at jeg vil heller købe en taske for de flere penge end at den går i stykker om et års tid fordi at jeg har brugt den så meget.. Ikke fordi du ikke kan få en taske i H&M som er det jeg fortrækker at en taske skal have for det kan du sikkert godt men jeg er nu mere til de der mærkevare tasker eller tasker fra ASOS for dem ved jeg at de holder lige så som en taske fra f.eks Ted Baker Jeg har derfor fundet nogle tasker fra Asos.com som i finder nedeunder.. Nogle af dem er fra Ted Baker men kunne altså ikke stå for dem. 🙂

Translate: I’m a bit of at Bag lover, which you guys definitely have found out,but I can simply not get enough of them. When it said so do I not “just” go out and buy some random bag because now need I a new bag not at all. I like that my bag is in a good quality and a nice design, so I only buy bags from example Kardashian Kollection, Ted Baker or Aldo ect. I only buy bags from a famous brand when I think that you get a bag in a good quality and a nice design. So are the bag of course a little expensive but it’s does matter for me, I have it in that way that I would rather buy a bag for more money than it goes broken about a year, because I have used it so much.. Not because you not can buy a bag in H&M as what I prefer a bag must have, because you probably can.. But I’m more to the bags from a famous brand or a bag from ASOS because I know that ASOS‘s bags is as good as those bags from example Ted Baker. I have therefore fund some bags from Asos.com you find them below, some of the bags are from Ted Baker but I could not stand for them. 🙂

1 HERE  // 2 HERE
BAGS21 HERE // 2 HEREBAGS31 HERE // 2 HEREBAGS41 HERE // 2 HERE

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar