FASHION

CHRISTIANE SCHAUMBURG-MÜLLER AND CHRICHRI.DK IN COLLABORATION WITH 10 JEWELERY BRANDS

10417763_821478294577613_7414912913570721145_n


sifjakobs.com – a-hjort.dk – pilgrim.dk – be-fashionable.com – louisekragh.dk – pieces.dk & juliesandlau.com – poshunited.com – jeannechristelle.com – nannaschou.virb.com – k-z.dk


Christiane Schaumburg-Müller og chrichri.dk har i samarbejde med 10 smykkebrands lavet en smykkehyldest til både kvinder og mænd. Og som i ved så elsker jeg smykker og derfor vil jeg gerne dele den her skønne nyhed med alle jer smykke elsker.  

Translate: Christiane Schaumburg-Müller and chrichri.dk has in collaboration with 10 jewelery brands made a jewelry tribute to both women and men. And as you guys know I love jewelry and I would therefore like to share this wonderful news with all of you jewelry lover. 


miks1Bacoli ring with white zirconia BY Sif Jakobs // Corte dopio ring with black zirconia BY Sif Jakobs // Corte Doppio ring with white zirconia BY Sif Jakobs // Earrings with white sirkoner BY Sif Jakobs // Rain Hook earrings by Pernille Corydon BY A-Hjort // Large Facet hoop earrings by Pernille Corydon BY A-Hjort // Necklace with gold leaf BY Pilgrim // Hematite ring BY Pilgrim // gold pearl ring BY Pilgrim //  gold pearl ring BY Pilgrim // Silver Bracelet BY Pilgrim // Gold chain bracelet BY Pilgrim.

befashionableBig Dot Double Chain earring in gold BY Stine A FROM Be-Fashionable // Miss Ella earring BY Line & Jo FROM Be-Fashionable // Double Tiger necklace BY Stine A FROM Be-Fashionable // Grande Rivet necklace BY Stine A FROM Be-Fashionable // Wing necklace of Maria Black FROM Be-Fashionable // Dot Gold bracelet BY Anni Lu FROM Be-Fashionable // Korean Pine bracelet BY Anni Lu FROM Be-Fashionable // Taiwan Kallaite bracelet BY Anni Lu FROM Be-Fashionable // Aqua bracelet BY Anni Lu FROM Be-Fashionable // Yellow bracelet BY Anni Lu FROM Be-Fashionable // Orange bracelet BYAnni Lu FROM Be-Fashionable // Green bracelet BY Anni Lu FROM Be-Fashionable // Navy bracelet BY Anni Lu FROM Be-Fashionable

pilgrimNecklace with moon BY Pilgrim //  Necklace with drop BY Pilgrim // Large gold chain BY Pilgrim // Necklace with stick BY Pilgrim // Ring with hexagon BY Pilgrim //  Triple ring BY Pilgrim // Set of two rings of gold BY Pilgrim // Ring in gold BY Pilgrim // Chain ring BY Pilgrim // Hand Jewellery BY Pilgrim // Gray bracelet BY Pilgrim // Peach bracelet BY Pilgrim // Bracelet in gold BY Pilgrim // Loop earrings BY Pilgrim //  Earrings BY Pilgrim

louisekraghGold bracelet with three pearls BY Louise Kragh //  Silver bracelet with three pearls BY Louise Kragh //  Rhodium plated bracelet with three pearls BY Louise Kragh //  Ring with three pearls BY Louise Kragh // Ring with mini pearl BY Louise Kragh // Earing with three pearls in gold BY Louise Kragh // Earing with three pearls of rhodium BY Louise Kragh // Earing with porcelain BY Louise Kragh // Ring with three Microdots BY Louise Kragh //  Ring with mini pearl BY Louise Kragh //  Bracelet BY Louise Kragh // O ring BY Louise Kragh // Adjustable ring BY Louise Kragh // Double-chain necklace BY Louise Kragh

bestsellerOxidized earrings BY Pieces & Julie Sandlau // Earrings in 22 carat gold BY Pieces & Julie Sandlau //Earrings with flowers in 22 carat gold BY f Pieces & Julie Sandlau // Earrings with crosses in 22 carat gold BY Pieces & Julie Sandlau // Silk Scarf BY Pieces

miks2Foggio ring with black zirconia BY Sif Jakobs //  Exilles ring with white zirconia BY Sif Jakobs // Bielle bracelet with white zirconia BY Sif Jakobs // Wide Alliance bracelet by Pernille Corydon FROM A-Hjort // Silver Pearl Necklace by Pernille Corydon FROM A-Hjort // Large pearl necklace BY Pilgrim  

poshunitedCorsel Blue Earrings BY poshUnited // Mustang Cereja necklace BY poshUnited // Arco Ouro necklace BY poshUnited // Desigual necklace BY poshUnited // Alga necklace BY poshUnited 

jeannechristelleZahira earrings with Sky Blue Topaz BY Jeanne Christelle //  Zahira earrings in pink with clear quartz BY Jeanne Christelle // Zahira earrings in silver with clear quartz BY Jeanne Christelle // Zahira ring with Sky Blue Topaz BY Jeanne Christelle // Zahira ring with clear quartz in rosa BY Jeanne Christelle // Zahira ring with clear quartz in silver BY Jeanne Christelle // Zahira necklace with Sky Blue Topaz BY Jeanne Christelle // Zahira necklace in pink with clear quartz BY Jeanne Christelle // Zahira necklace in silver with clear quartz BY Jeanne Christelle // Salma ring with diamonds in gold BY Jeanne Christelle // Salma ring with diamonds in rosa BY Jeanne Christelle // Salma ring BY Jeanne Christelle

nannaschouMorning City ring BY  Nanna Schou //  Urban Space ring BY Nanna Schou //  Crossroad bracelet BY Nanna Schou // Leather Small necklace BY Nanna Schou //  Leather Small bracelet BY Nanna Schou // Leather B bracelet BY Nanna Schou //  Leather XS bracelet BY Nanna Schou //  Leather XS bracelet BY Nanna Schou // Neighbours double earrings BY Nanna Schou // Drop earrings BY Nanna Schou

kranzLong pearl necklace BY Kranz & Ziegler //  Double pearl ring BY Kranz & Ziegler //  Rosa Gilt Story  BY Kranz & Ziegler // Story link bracelet BY Kranz & Ziegler // Story pearl bracelet BY Kranz & Ziegler //  Pearl Ring BY Kranz & Ziegler // Rosa plated ring BY Kranz & Ziegler

finelinesPiento18 kt. rose gold plated earrings BY Sif Jakobs // Marcari ring with white zirconia BY Sif Jakobs //Chieri Cross ring with white zirconia BY Sif Jakobs//  Crossed ring BY Pernille Corydon FROM A-Hjort // Brick ring BY Pernille Corydon FROM A-Hjort // Gold chain with pendant BY Pilgrim //  Hematite ring BY Pilgrim // Ring with silver leaf BY Pilgrim

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar