FASHION

Selena Gomez // Adidas Neo Spring Collection + Summer photoshoot


www. Adidas.com


Som mange af jer ved så har Selena Gomez i samarbejde med Adidas NEO lavet sin egen kollektion, samarbejdet mellem Selena og Adidas NEO har stået på i tre år nu og nu er Selena så hendes nye Spring Kollektion. Jeg syntes personlig at den her Kollektion er fedest og mere personlig end de andre kollektioner Selena har lavet. Jeg har lavet en collages med Selena’s Spring Kollektion som i finder nedenunder hvor i også finder nogle billeder fra Selena’s Sommer kollektion.

Translate:  As many of you know so has Selena Gomez in collaboration with Adidas NEO made her own collection , cooperation between Selena and Adidas NEO has been going on for three years now and now is Selena so out with her new Spring Collection . I thought personally that this collection is the most coolest and more personal than the other collections Selena has made. I have made a collages with Selena ‘s Spring Collection which you finds underneath. Where you also find some pictures of Selena’s Summer collection.

LOOK 1

1 HERE // 2 HERE // 3 HERE

LOOK 2

1 HERE // 2 HERE // 3 HERE // 4 HERE

LOOK3

1 HERE // 2 HERE // 3 HERE

loook
1 HERE // 2 HERE // 3 HERE


 Selena Gomez’s Adidas NEO Summer photoshoot.


030 031 032 033 034 035 036 037 038 039 040 041

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar