BEAUTY

Mac cosmetics // VIVA GLAM MILEY CYRUS

VIVA-GLAM-Miley-Cyrus
Miley Cyrus er klar med sin hel egen VIVA GLAM kollektion i samarbejde med MAC og som et kickstart til sin VIVA GLAM kollektion kommer hun nu ud med to sikker hits nemlig en supersexet Pink læbestift og en Lipgloss med glitrende perleglimmer.

Translate: Miley Cyrus is ready with her VIVA GLAM collection in cooperation with MAC and as a kick start to hers VIVA GLAM collection she comes out with those two sure hits a super sexy Pink Lipstick and a Lipgloss with glittering pearl mica

miley-cyrus-mac-viva-glam-inlineBuy Miley’s VIVA GLAM Lipstick her & here / Buy Miley’s VIVA GLAM Lipgloss her & here

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Satina Wandel 4. marts 2015 at 12:53

  Læbestiften er ret fed!

  http://satinawandel.dk

 • Rikke Kempf
  Svar Rikke Kempf 4. marts 2015 at 14:06

  Ja det synes jeg også 😉

 • Skriv en kommentar