FASHION

Fresh out the box // NELLY

footer-3


www.nelly.com


Hey sweeties.
Som i ved så er jeg jo lidt af en sko elsker, og kan bare ikke få nok af dem.
Nelly har jo et bredt udvalg af diverse sko, og man kan hurtig komme til at bruge lidt for mange penge der inde. Jeg har fundet fem par der inde som jeg godt kunne tænkte mig at købe og det fem par passer til stor set alt om du har nederdel på, Jeans, leggings eller kjole på så passer de bare til det perfekte outfit og jeg må da indrømme at jeg godt kunne se mig selv i dem alle fem til sommer til en sød kjole eller en smart nederdel.

Translate : As you guys know I am a bit of a shoe lover and can not get enough of them. Nelly has a wide of various shoes, and you can quickly get to spend a little too much money in there. I have found five pairs that I would like to buy and the five pairs fits great to everything about you wearing a skirt, jeans, leggings or dress so they just fit to the perfect outfit and I must admit that I could see myself in all five this summer in a cute dress or in a smart skirt.

fotb


 1 HERE // 2 HERE // 3 HERE // 4 HERE // 5 HERE


Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Satina Wandel 18. februar 2015 at 3:07

  Jeg har også haft kig på nr. 3!

  http://satinawandel.dk

 • Svar Satina Wandel 18. februar 2015 at 3:07

  Jeg har også haft kig på nr. 3!

  http://satinawandel.dk

 • Skriv en kommentar