FASHION

Justin Bieber Is The New Face For Calvin Klein

spring-lp-1-1280x900Hey sweeties.
I går offentliggjort Justin Bieber han er det nye ansigt for Calvin Klein Underwear og Jeans. Der gik heller ikke mange minutter før at de sociale medier var fyldt med Justin Bieber’s campaign billeder for Calvin Klein, well jeg klager heller ikke for de billeder er bare wow.. Og Calvin Klein kan være godt tilfreds med deres valg 🙂

Translate: Yesterday published Justin Bieber he is the new face of Calvin Klein Underwear and Jeans. It did not take many minutes before the social media was filled with Justin Bieber’s campaign pictures for Calvin Klein, well I complain not because the pictures is just wow .. And Calvin Klein can be well satisfied with their choice. 🙂

spring-lp-3-1280x780

spring-lp-8-633x690spring-lp-7-633x690

B6ukhNlIIAA9L6Pspring-lp-5-633x690B6wU_dDCQAAXJTl

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar