FASHION

PACSUN // KENDALL & KYLIE HOLIDAY COLLECTION

kk-zone1-bg2

Hej sweeties.
Jeg har før skrevet om Kendall & Kylie, faktisk er det ved at være til ret mange gange og nu gør jeg det så igen. Den her gang er det om deres nye kollektion de har lave i samarbejde med PACSUN. Kendall & Kylie har i forvejen lave to kollektioner sammen med PACSUN en “ Summer Collection” og “Back To School Collection” Den her gang hedder deres kollektion “The Kendall & Kylie Holiday Collection” som omhandler “The essence of the ‘it-girl’ winter wardrobe. Super-soft copy sweaters and Auber-cool graphic tees, this collection creates a stylish representation of Kendall & Kylie’s favorite pieces. Dark winter floral prints and daring graphics are balanced by soft winter whites and lace fabrications, creating the perfect balance between soft silhouettes and edgy styling.”  Det er jo ikke nogle hemmelighed at de to Jenner søstre virkelig har sans for mode og at designe tøj og når man kigger på hver af deres stil så har de rimelig tjek på det og hold nu op hvor er deres nye Holiday Collection fed – I LOVE IT.. Jeg vil derfor dele Kendall’s favoritter & Kylie’s favoritter med jer ..

KYLIE’S FAVORITES

kylies1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER
– Se flere af Kylie’s favoritter her

KENDALL’S FAVORITES
Kendalls1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER 
– Se flere af  Kendall’s favoritter her

-Dettet indlæg indholder affliate links

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar