Ikke kategoriseret

NIGHT CHANGES

Hej sweeties.
I dag havde One Direction nyeste single Night Changes video premiere, og er faktisk pæn overrasket over video. Den er sød, romantik og sjov og det er måske nok også nogle af de ord der beskriver drengene fra One Direction I don’t know men video er i hvert fald sød og jeg elsker den.. Ikke nok med at videoen er sød og romantik så er sangen det også og må indrømme at første gang jeg hørte den gik den lige i hjertet på mig og fik et smil frem fordi den er er så sød som den er.. Jeg elsker også den måde at de har lavet videoen på for er det bare mig eller følges det som om at vi er på date med One Direction? Se videoen her på bloggen og bedøm det selv :*

I’m only getting older baby
And I’ve been thinking about you lately
Does it ever drive you crazy
Just how fast the night changes
Everything that you’ve ever dreamed of
Disappearing when you wake up
But there’s nothing to be afraid of
Even when the night changes
It will never change me and you

Køb Night Changes her eller hørt den her på Spotify 😀

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar