Ikke kategoriseret

Obsessed

10619923_355601124592031_7900097196387138777_oHej sweeties.
Nogle af jer har med sikkerhed høre om den Amerikansk drama TV serie The Fosters.
Jeg er lige begyndt på sæson 1 eller det vil sige at jeg begyndte at se sæson 1 i går og er allerede blevet besat af den.. Jeg ser den på ViaPlay og er ved afsnit 5 nu men skal se afsnit 6 inden jeg skal sove. Hver afsnit vare en time men man lægger faktisk ikke rigtig mærke til det og især ikke hvis man lever sig ind i den som jeg gør. Det jeg godt kan lide ved The Fosters er at der hele tiden sker noget nyt og det er lige mig jeg elsker drama og nok også derfor at den her serie lige faldt i min smag 🙂 jeg kan i hvert fald anbefalde jer at se den, nu vil jeg gå i seng og se afsnit 5 og 6 og indtil da så må i sove godt også ses vi i morgen 🙂 – Nedenunder kan i se lidt af sæson 1 og afsnit 1 – og hvis den så falder i god jord hos nogle af jer så kan i se hele sæson 1 på ViaPlay!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar