FASHION

From me and to me

IMG_0657Hej sweeties.
I dag da jeg kom hjem fra skole af, lå denne pakke til mig oppe på mit værelse.
Det var selvfølgelig min taske, jeg blev virkelig overraske da jeg åbne pakken. For da jeg så hvordan tasken faktisk i virkeligheden så ud, blev jeg bare mere glad for den og for at jeg købt den.. Altså jeg vidste jo godt hvordan den så ud, men jeg vidste ikke at den var så fed jeg er så glad for den. Og det er det bedste købt jeg har gjort længe, den er virkelig pengene værd og jeg ved at den her taske bliver med sikkerhed brugt til en hver begivenhed. Også kan jeg også have min computer i den det er jo bare PERFEKT! 😀 I kan se den nedenunder  – Og i kan købe den HER

IMG_0668
IMG_0672

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar