Ikke kategoriseret

MY NEW LOVE ♥

ipadairblog
Hej sweeties.
Jeg har helt glemt at vise jer min nyeste kærlighed, min iPad Air ohh dear god hvor jeg dog elsker den.  Det er hidtil det bedste køb jeg noglesiden har gjort, hvorfor gjord jeg dog ikke det noget før? Prøv lige at se den, den er så lille og smart og designet er bare så smukt og gennemført. Jeg kan få så mange timer til at gå med min lille nye ven her, det er helt utroligt hvad den kan. Den er bare så perfekt og den passer bare lige indtil min hverdag, der er nogle virkelig effektive apps på som Numbers, Pages, Keynote og iBooks som man også kender fra iPhones.

Det smarte ved Numbers er at den app kan jeg bruge i f.eks erhvervsøkonomi når jeg starter i skolen igen, Pages kan jeg bruge i faktisk alle mine fag for det er lidt ligesom Word og det er bare så smart. Hvis man f.eks skal tage noter så er den lille smarte app, meget god at have ved hånden. Keynote er ligesom PowerPoint, det er heller ikke dårligt at have den ved sig når man skal fremlægge som vi gøre meget over i skolen så er faktisk ret glad for at den er på. iBooks kender i jo og hvis man elsker at læse som mig, og hvis man er en nørd – just kidding. Så er iBooks meget god at have med dig, jeg elsker at sidde og læse en bog i toget når  jeg skal hjem så er det super dejligt at have iBooks ved hånden.  Så er pretty tilfreds med de her apps.

Nu er det heller ikke nogle hemmelighed, at jeg faktisk er lidt af en Apple nørd. Jeg elsker Apples produkter, og elsker  at sidde og følge med når de holder nye events. Jeg synes lige frem at det er smadder spænderne når de holder nye events  og er måske nok også den eneste pige der synes det I don’t know. Jeg ejer desværre ikke en MacBook, som jeg inderlig ville ønske at jeg gjord men det gør jeg desværre ikke. Det gør jeg af den grund af at de er for dyre, jeg har ikke råd til at give næsten 10.000kr for en computer da jeg kun har min sølle SU at leve før. Så det må blive når jeg en gang er færdig med skolen, og skal i praktik så kan jeg købe mig en MacBook. Men man kan da altid håbe på at der kommer en meget sød mor eller far og giver en, en MacBook ( fedeterøve gange 1000 ) I KNOW THAT haha!!

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Mia // www.blogaboutmia.dk 28. juli 2014 at 4:11

  Tillykke med den! Jeg har også for nyligt anskaffet mig en iPad air og jeg knus elsker den <3

 • Svar Mia // www.blogaboutmia.dk 28. juli 2014 at 4:11

  Tillykke med den! Jeg har også for nyligt anskaffet mig en iPad air og jeg knus elsker den <3

 • Skriv en kommentar

  Ikke kategoriseret

  MY NEW LOVE ♥

  ipadairblog
  Hej sweeties.
  Jeg har helt glemt at vise jer min nyeste kærlighed, min iPad Air ohh dear god hvor jeg dog elsker den.  Det er hidtil det bedste køb jeg noglesiden har gjort, hvorfor gjord jeg dog ikke det noget før? Prøv lige at se den, den er så lille og smart og designet er bare så smukt og gennemført. Jeg kan få så mange timer til at gå med min lille nye ven her, det er helt utroligt hvad den kan. Den er bare så perfekt og den passer bare lige indtil min hverdag, der er nogle virkelig effektive apps på som Numbers, Pages, Keynote og iBooks som man også kender fra iPhones.

  Det smarte ved Numbers er at den app kan jeg bruge i f.eks erhvervsøkonomi når jeg starter i skolen igen, Pages kan jeg bruge i faktisk alle mine fag for det er lidt ligesom Word og det er bare så smart. Hvis man f.eks skal tage noter så er den lille smarte app, meget god at have ved hånden. Keynote er ligesom PowerPoint, det er heller ikke dårligt at have den ved sig når man skal fremlægge som vi gøre meget over i skolen så er faktisk ret glad for at den er på. iBooks kender i jo og hvis man elsker at læse som mig, og hvis man er en nørd – just kidding. Så er iBooks meget god at have med dig, jeg elsker at sidde og læse en bog i toget når  jeg skal hjem så er det super dejligt at have iBooks ved hånden.  Så er pretty tilfreds med de her apps.

  Nu er det heller ikke nogle hemmelighed, at jeg faktisk er lidt af en Apple nørd. Jeg elsker Apples produkter, og elsker  at sidde og følge med når de holder nye events. Jeg synes lige frem at det er smadder spænderne når de holder nye events  og er måske nok også den eneste pige der synes det I don’t know. Jeg ejer desværre ikke en MacBook, som jeg inderlig ville ønske at jeg gjord men det gør jeg desværre ikke. Det gør jeg af den grund af at de er for dyre, jeg har ikke råd til at give næsten 10.000kr for en computer da jeg kun har min sølle SU at leve før. Så det må blive når jeg en gang er færdig med skolen, og skal i praktik så kan jeg købe mig en MacBook. Men man kan da altid håbe på at der kommer en meget sød mor eller far og giver en, en MacBook ( fedeterøve gange 1000 ) I KNOW THAT haha!!

   

  Forrige Indlæg Næste Indlæg

  RELATEREDE INDLÆG

  1 Kommentar

 • Svar Mia // www.blogaboutmia.dk 28. juli 2014 at 4:11

  Tillykke med den! Jeg har også for nyligt anskaffet mig en iPad air og jeg knus elsker den <3

 • Skriv en kommentar