BEAUTY

RØNSBØL SKIN CARE

ronsbol_1Hej sweeties.
I dag skal vi snakke lidt om hud og hårpejle, jeg elsker alt det der har med hud og hårpleje at gøre. Og jeg elsker at prøve nye ting nok også en af grunden til at jeg har valgt at modtager en GOODIEBOX hver måned for der får man små prøver og spænende ting med. Nogle af jer kender måske Rønsbøl Skin Care? Hvis ikke så lad mig lige fortælle lidt mere om dem.

Rønsbøl Skin Care er en hudplejeserie, men de sælger også shampoo, Conditioner og shower foam. De har b.l.a. også en serie der hedder Rønsbøl Baby Care hvor de sælger alt lige fra Baby oil, Baby shampoo til Baby salve. Deres produkter er dermatologisk testede og 100% fri for parabener, parfume og farvestoffer. Deres ambassadør er Christiane Schaumburg-Müller. Hvilke også er et oplagt valg for Rønsbøl Skin Care da Christiane jo er naturlig smuk.

kkDu kan købe Rønsbøl Skin Care på Ronsbol.comHelseplus.dk og nicehair.dk
Deres produkter koster mellem 99.- til 395.-

– Lige nu kan du spare mellem 51 % til 75% på udvalgte vare fra Rønsbøl på nicehair.dk

Deres Facebook finder du lige HER

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar