PERSONAL

MY EASTER

1979481_10202781490531101_1808250261_n

Hey sweeties.
Så er det den sidste dag af ferien også er det tilbage til skolen, arbejdet osv.
Jeg har i hvert fald nydt min ferie, men det er da ikke nogle hemmelighed at jeg godt kunne bruge en uge mere. Selvom jeg savner mine veninder så vil en uge ikke gøre noget for mig da jeg havde et lille uheld i Lørdags. Jeg faldt på min cykle eller retter sagt jeg gled på min cykle, jeg skulle cykle ned af en lille bakke og BANG der lå Rikke på græsset med sin cykle op på sit venstreben.. Jeg har fået et blåt mærket på begge mine ben og ja det gør pisse ondt, så jeg glæder mig ikke til at cykle til bussen i morgentidelig og hjem igen for den sags skyld. Men ellers har jeg bare hygge mig med min familie, og shoppe lidt så en stille og rolig påskeferie. Hvad har i lavet i jeres påskeferie?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar