FASHION

MTV Movie Awards 2014

Hej sweeties.
I går var der MTV Movie Awards 2014 som blev holdt i Nokia Theatre i L.A.
Jeg så desværre ikke showet og det kommer måske nok også lidt bag på nogle af jer og det kan jeg godt forstå for jeg plejer at se det hver år men ikke den her gang.  Simplehent fordi jeg ikke kunne se det da jeg ikke har den kanal efter jeg er flyttet. Men som vi alle sammen ved så var der masser af flotte outfit på den røde løber og jeg har fundet de looks jeg best kan lide fra i går aftens show.

PicMonkey C

Laura Marano

PicMonkey Co

Vanessa Marano

PicMonkey Col

Victoria Justice

PicMonkey Coll

Zendaya Coleman

PicMonkey Colla

Jessica Alba

PicMonkey Collag

Debby Ryan

PicMonkey Collage

Rocsi Diaz

PicMonkey Collagei

Katie Stevens

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar