FASHION

NEW IN // FEBRUARY

Hej sweeties.
Så er det blevet tid til NEW IN fra Februar måned det skal så lige siges at jeg faktisk købte det i fredags jeg fik bare ikke blogge om det så det gør jeg nu. Murad kan jeg helt klart anbefale til jer piger det er virkelig godt, jeg ved godt at Murad er lidt dyrt men jeg har kun haft gode erfaring med de dyre ansigtpleje produkter og Murad er høre også til den dyre ende men det er pengene værd så det er vel okay. Jeg har det sådan at hvis et ansigtpleje produkt er dyrt og jeg har haft gode erfaringer med det så bliver jeg ved med at købe det fordi jeg ved at det er godt for min hud så bruger jeg gerne lidt ekstra penge på det.

foto 1

Købt på Apoteke til 245.-

Købt i NOWAY i Ringsted Outlet til 1100.- normalt pris 3995.-

foto 2 (2)

Købt i H&M til 70.-

foto 1 (2)

Købt i ZIZZI til 300.- normalt pris 600.-

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar